Laadukkaat iPhone kuoret ja suojakotelot. Mistä ostan iPhoneen kuoret?

Miksi käyttää iPhonessa suojakuoria?

Suojakuoret suojaavat tehokkaasti puhelinta iskuilta ja naarmuilta. iPhonen runko on valmistettu kestävästä metallista, mutta metalli on paljon painavempaa kuin muovi. Tästä syystä runko pääsee vääntymään helpommin kuin ”kiinanpuhelimet”. Lisäksi vaikka iPhonen runko olisi kuinka vahva, se ei kuitenkaan auta näytön osalta yhtään. Näyttö on kuitenkin iPhonessakin kallein osa, mutta myös helpoiten hajoava.

Millaiset iPhone kuoret minulle?

Oletko koskaan miettinyt kuinka montaa eri tyyliä, mallia ja väriä iPhone puhelimeesi on saatavilla. Voisi sanoa että niitä on lähes loputtomiin. Ennen kuin menet ostamaan iPhone kuoret kannattee miettiä ainakin seuraavat asiat:

  • Käyttötarkoitus
  • Materiaali
  • Käytettävyys

Kuorien kestävyys?

Monet perinteiset suojakuoret kestävät käytössä todella hyvin. Jos valitset kuitenkin edulliset jotkin oikein ”blingbling” kuoret, voit varautua vaihtamaan kuoret jo 1 kuukauden päästä. Suosittelen panostamaan heti kerrasta ainakin vähän laadukkaampiin kuoriin. Laadukkaat iPhone kuoret ei kuitenkaan maksa Suomessakaan paloja, noin 20€.

iPhone alkuperäiset kuoret

Apple valmistaa iPhone puhelimeen myös itse suojakuoria ja suojakoteloita. Nämä ovat laadultaa hyviä, mutta maksavat 50-100€? Jokainen voi mietti miten on mahdollista että ”perinteinen” silikonikuori maksaa 49,90€. Olisiko kenties Apple brändi joka nostaa kuoren hintaa hiukan.

iPhone suojakotelo

Suojakotelo suojaa puhelinta paremmin kuin perinteinen takakannen suojakuori. Suojakuoren lisäksi suojakotelo suojaa myös puhelimen näyttöä. Lisäksi kun käytät iPhonessa viessä panssarilasia näytössä, voit olla varma että puhelimesi pysyy ehjänä vaikka lentäisikin välillä. Uuden suojakotelon aentaminen on hyvin helppoa. Riittää yleensä kuin aukaiset suojakotelon paketista ja painat puhelimeesi. Suojakoteloa on saatavilla montaa eri mallia: suojakotelo mangeetilla, vapaasti aukeava tai nappilukituksella

iPhone lompakkokotelo

iPhoneen on saatavilla todella näyttäviä, käteviä ja laadukkaita lompakkokoteloita. Lompakkokotelo yhdistää kätevästi kaksi tärkeintä asiaa: puhelin ja lompakko. Puhelimen mukana kulkee helposti kaikki tärkeimmät maksukortit, kelakortit, bussikortit ja muut kortit. Lisäksi osassa lompakkokoteloissa on koloikoille ja seteleille viellä oma paikka. Eli et tarvitse lompakkoa edes enään kioskilla käymiseen.

Materiaali

Materiaali on yksi tärkeimmistä asioista kun mietitään millainen kuori tai suojakotelo on. Jos suojakuori on valmistettu huonolaatuisesta, helposti hajoavasta muovista, voit olla varma että suojakuori ei tule kestämään pitkään. PU-keinonahka on myös toinen materiaai mitä voisi välttää, jos haluaa että suojakotelo tai kuori kestää vähintään vuoden. Toki keinonahka on eettisempi paljon kuin oikea nahka, mutta kestävyydessä on todella iso ero.

iPhone on ollut alusta alkaen Applen todellinen menestys. Kun ensimmäinen iPhone julkaistiin maailmassa, tuli siitä heti ihmisiä kiinostava tuote. iPhone edustaa matkapuhelinmarkkinoilla ehdotonta eliittiä. Applen käyttäjät ovat hyvin ”brändille uskollisia” ja ovat valmiita maksamaan tuotteita suuriakin summia.

Apple ei koskaan ole lähtenyt matkapuhelin markkinoille tuomaan ”edullisinta” älypuhelinta. Ja miksi lähtisi, koska Applen Premium puhelimetkin käyvät kauppaa kuin häkä.

iPhonen style on hyvin yksinkertainen, mutta samalla arvokkaan ja tyylikkään oloinen. Materiaalit ovat harkittu hyvin tarkkoin, samoin väri ja kaikki ohjeistuotteet myös ovat hyvin vahvasti Applen oman brändin alla. iPhone on muille puhelinmerkeille suunnan näyttäjä ja samalla kehittäjä. On todella mukava seurata kuinka Apple pystyy vuodesta toiseen myymään omia upeita tuotteita entistä kovempaan hintaan. Uskon että Apple brändi tulee olemaan tulevaisuudessa ylivoimaisesti arvokkain, luotetuin ja himotuin brändi.

Suojakuorta tai suojakoteloa käyttäessään sinun ei tarvitse välttämättä jokainen vuosi vaihtaa iPhonea uuteen, kun vanha puhelinkin on kuin uusi. Samalla kun suojaat iPhonen hyvin, säästät luontoa kun puhelimesi ei mene käytöstä roskiin, vaan voit myydä iPhonen myös käytettynä pois.

https://www.suojaapuhelin.fi/category/36/apple