Laadukas panssarilasi puhelimeen? Panssarilasin kestävyys? Kuinka asennan panssarilasin? Jos jokin näistä kysymyksistä kaipaa vastausta, suosittelen lukemaan tämän artikkelin loppuun.

PANNSARILASI

Panssarilasi on nimensä mukaisesti ”panssaria”. Nimitys tulee todennäköisesti siitä, että panssarilasi on 9 kertaa normaalia lasia kovempaa materiaalia. Kun lasi on tarpeeksi kovaa matriaalia, ei siihen tule naarmuja niin helposti. Valmistusvaiheessa lasia käsitellään siten, että lasi saadaan normaalia kovemmaksi. Tästä kerromme sinulle artikkelin lopussa lisää.

Puhelimen panssarilasi

Panssarilasin asennus

Asennus on helppoa kuin heinänteko. Kun olet ostanut laadukkaat panssarilasin, asentamisessa ei pitäisi olla kenelläkään mitään ongelmaa. Yleensä tuotteen mukana toimitetaan myös panssarilasin asennusta varten myös erillinen ohje. Riittää kun puhdistat ensin todella hyvin puhelimesi näyttö, ota suojalasista suojakalvon irti, kohdistat lasin hyvin puhelimen näytölle ja painat kiinni. Jos lasin ja näytön väliin jää ilmakuplia, painele ne pois. Lasi tarttuu ”lopullisesti” kiinni noin 24 tunnin kuluttua asennuksesta.

https://www.suojaapuhelin.fi/category/216/panssarilasit

SUOJALASI

Suojalasi nimitys tulee Englannin kielestä Tempered Glass. Lasi on karkaistua, kemiaalisesti käsitelty, jolloin lasiin saadaan erityisen kestävä ja kova pinta. Lasin pinta on 9-kertaa normaalia lasia kovempaa materiaalia. Miksi lasi pitää olla niin kova? Mitä kovempi lasin pinta on, sitä todennäköisemmin lasi ei naarmuunnu käytössä. Suojalasin asennus on helppoa. Ota panssarilasin ”suojakalvo” irti, kohdista lasi puhelimesi näytön mukaisesti ja painele lasi kiinni. Katso tarkasti asennusvaiheessa että suojalasi on kohdistettu oikein suhteessa puhelimen näyttöön. Lisäksi suosittelen pyyhkimään heti kaikki ilmakuplat lasin ja näytön välistä.

PUHELIMEN MUUT NÄYTÖNSUOJAT

Puhelimeen on olemassa myös muita näytönsuojia kuin panssarilasi. Esimerkiksi muoviset suojakalvot suojaavat myös puhelimen näyttöä hyvin naarmuila. Muovinen suojakalvo ei kuitenkaan ole mielestäni niin mukava käyttää kuin panssarilasi, lisäksi suojakalvo naarmuuntuu käytössä helpommin kuin suojalasi. Suojakalvo ei myöskään suojaa näyttöä niin hyvin iskuilta kuin panssarilasi. Uutena tuotteena on tullut ”nestemäiset näytönsuojat”. Nämä nestemäiset näytönsuojat perustuvat Nano teknologiaan. Eli neste levitetään puhelimen näytölle ja pyyhditään pois. Tästä minulla ei ole kokemusta, ja olen asiasta vähän skeptinen.

  • Laadukas suojalasi ei naarmuunnu
  • Suojalasi on 9-kertaa normaalia lasia kovempi
  • Reunat ovat pyöristetty
  • Helppo asentaa
Laadukas panssarilasi

Laadukas panssarilasi kestää kovassakin käytössä.